47751738-despre noi10 ani de experienta in montajul acoperisurilor din tigla metalica si a profilelor PVC

ROOF SYSTEM SOLUTION este o societate cu o experienta de peste 10 ani in domeniul sistemelor de acoperis si tamplarie pvc ce comercializeaza o serie de produse precum: tigla metalica, sisteme de drenaj, accesorii pentru acoperis, membrane anticondens, tabla cutata industriala, ferestre de mansarda, ferestre si usi din pvc, jaluzele, rolete, rulouri exterior, rolete textile, plase antiinsecte etc…

Peste 530 de clienti multumiti atat de calitatea produselor si a serviciilor noastre de montaj acoperis tigla metalica si montaj tamplarie cu profil pvc sunt cartea noastra de vizita si ne recomanda pentru viitoarele noastre proiecte.

Garantia produselor si a lucrarilor de montaj

Calitatea produselor noastre este asigurata si garantata de catre furnizori nostrii (Bilka, etc).

In plus, clientilor nostrii, ce aleg sa execute lucrarile de montaj cu echipele noastre de profesionisti, le asiguram o executie a lucrarilor la cea mai inalta calitate. Orice proiect in care suntem implicati este abordat cu maxima seriozitate si responsabilitate de care echipele noastre de profesionisti instruiti sa respecte standardele de executia a lucrarilor impuse de catre partenerii nostrii furnizori de produse. Oferim garantie la montaj pentru fiecare dintre lucrarile in care suntem implicati.

Raspundem cu promptitudine oricarei solicitari

Folositi oricare dintre metodele de contact puse la dispozitie pe acest site (vezi pagina de contact) si va vom raspunde oricarei solicitari privind orice fel de informatie legata de produsele sau serviciile noastre de montaj profesionist.

Executam gratuit masuratori si va consiliem in ceea ce priveste cea mai buna solutie pentru alegerea materialelor dar si cele mai bune solutii de executie a lucrarilor de montaj in functie de specificul fiecarei locatii.