Reclamele din polistiren ofera un plus de eleganta, un impact vizual ridicat si sunt o solutie pentru semnalistica de exterior si de interior a locatiilor.

Producem la comanda o gama foarte variata de litere volumetrice polistiren 3D din polistiren expandat de 3, 5 sau 10 cm. Acestea au un aspect impecabil si este modul ideal prin care numele firmei dumneavoastra sau orice alt text iese in evidenta.

Confectionam litere volumetrice din polistiren extrudat sau expandat cu greutate redusa, aspect deosebit, rezistenta buna in timp, montaj facil si nu in ultimul rand, la cel mai bun pret pentru volumetrie.

Literele 3D din polistiren sunt ideale pentru: magazine, sedii de firma, magazine mall, restaurante, cafe-bar, standuri, cabinete medicale, cabinete de avocatura, hale industiale, farmacii, hoteluri, pensiuni, supermaket-uri, agentii, institutii publice.

Toate literele din polistiren sunt decupate complet computerizat pe un utilaj special. Polistirenul folosit are o foarte buna rezistenta la compresiune.

Culoarea finala a literelor din polistiren este data de o vopsea speciala, cu o rezistenta a culorii de pana la 20 de ani. Optional, culoarea literei din polistiren poate fi data si de vopsele pe baza de solvent.