Profile din PVC si accesorii de inalta calitate

Rehau - Roof System Solution
Ramplast - Roof System Solution

Comercializam o gama variata de profile din PVC cu geam termopan pentru care asiguram servicii de consiliere a clientului pentru alegerea corecta a tipului de profil sau de geam in functie de specificul locatiei (orientarea ferestrelor catre punctele cardinale, suprafata vitrata, nivelul zgomotului ambiental, incadrarea cromatica in functie se culoarea zidariei, etc). O alegere corecta a tipului de fereastra la momentul achizitiei asigura confortul clientului pe intreaga perioada de exploatare.

Asiguram servicii profesioniste de montaj, respectand normele de calitate a executiei acestor lucrari, norme recomandate de producatori pentru o exploatare indelungata si lipsita de evenimente neplacute.

Etapele cheie de care tinem cont in confectionarea ferestrelor si usilor sunt: alegerea tipului de profil din PVC si a feroneriei, alegerea tipului de geam termopan si nu in ultimul rand alegerea tipului de armatura pentru asigurarea rezistentei profilului in functie de dimensiunile ferestrelor sau ale usilor.

PROFILELE DIN PVC utilizate de noi sunt marcile REHAU si RAMPLAST, cu 3, 4, 5 si 6 camere, cu adancimi ale tocului intre 60 si 70 mm, intr-o gama variata de culori, incepand cu clasicul alb, continuand cu nuante de imitatie lemn (stejar auriu, mahon, wenghe, nuc) si nu in ultimul rand orice culoare din gama RAL.


FERONERIA utilizata de societatea noastra este marca G-U si ROTO-NT, doi producatori din Germania recunoscuti pentru standardele ridicate de calitate si pozitionati in topul furnizorilor din Europa.

Feronerie germana produsa de G-U – lider european, este garantata la minim 15.000 de cicluri inchidere-deschidere, cu variate posibilitati de deschideri (simpla, oscilobatanta, culisanta). Gretsch­-Unitas (G-U), cu o istorie de succes de peste 100 de ani, este unul dintre fur­nizorii de frunte în domeniul tehno­logiei fere­strelor și ușilor.

Producatorul german de feronerie Roto a devenit  o companie puternica si cu o foarte buna reputatie, un lider in domeniu, ce se identifica cu conceptul „german made”, un sistem de valori germane bazate pe fiabilitate, rigurozitate si viziune. Un initiator si dezvoltator de solutii inteligente in ceea ce priveste tehnologia, Roto impresioneaza prin precizia si durata de functionare a produselor sale.

Va punem la dispozitie o gama variata de sisteme de deschidere/inchidere  (simpla, oscilobatanta, culisanta) adaptate cerintelor si nevoilor dumneavoastra.


GEAMUL TERMOPAN (termoizolant) folosit de noi este din sticla marca Saint Gobain. Geamul termopan este realizat din doua sau trei foi de sticla, ce formeaza camere ermetic inchise.

Geam termopan Saint-Gobain Roof system solution

Saint-Gobain Glass este producatorul de sticla numarul 1 în lume, fiind parte a diviziei de materiale inovative Saint-Gobain. Gama larga de produse dezvoltate pentru a satisface exigentele in continua schimbare ale pietei de astazi raspunde tuturor asteptarilor noastre indiferend ca suntem interesati de eficienta energetica, izolare fonica, auto-curatare sau control solar.

Fiind o componenta a ferestrei cu cea mai mare pondere, alegerea tipului de geam termopan este o decizie foarte importanta si poate influenta pe viitor confortul dumneavoastra asa ca, inainte de luarea oricarei hotarari, este bine sa va consultati un specialist de la firma noastra pentru a intelege cum influenteaza caracteristicile acestui geam termopan functionalitatea intregului ansamblu al ferestrei.


ARMATURA optima folosita, din otel galvanizat de 1,5 mm grosime asigura o rigidizare sporita a tamplariei din PVC si are o influenta directa asupra durabilitatii in timp.

Jaluzele verticale textile
Este cel mai intilnit sistem de jaluzele.
Materialul textil este importat din Italia, Polonia si Taiwan, este tratat antistatic, antibacterian, ignifugat (la comanda).
ROLETE ZEBRA (DAY&NIGHT) sunt cel mai nou sistem de rulou textil (roleta). Practic materialul textil este compus din benzi paralele total transparente si semitransparente. Acest lucru permite controlul asupra filtrarii luminii si cel mai important, putem vedea afara prin benzile transparente.

Rolete (rulouri textile)
ROLETELE sunt versiunea moderna a rulourilor textile clasice.
Revenirea acestui sistem a fost posibila datorita evolutiei materialelor textile si a solutiilor tehnice moderne.
Destinatia acestora este decorarea spatiilor cu un design simplu si elegant.

Rulouri aluminiu si usi de garaj
Rulourile exterioare din aluminiu si usile de garaj tip rulou fac parte din aceeasi categorie de produse, desi au destinatii diferite, datorita faptului ca au acelasi principiu de functionare, si anume ridicarea si coborarea ruloului se face prin infasurarea lamelelor pe un tambur (ax de otel) situat in partea superioara.