Tigla metalica si accesorii pentru acoperisuri din tabla BILKA

De peste 10 ani comercializam  materiale de constructii pentru acoperisuri – tigla metalica si accesorii, pentru care asiguram, la solicitarea clientului, servicii de montaj executate cu profesionalism de catre echipele noastre de specialisti. Sunt mai bine de 10 ani in care am inregistrat succes dupa succes ca partener pentru gama de produse si accesorii pentru acoperisuri din tabla ale cunoscutului brand BILKA. Ne madrim cu o experienta bogata capatata in aceasta perioada atat in alegerea materialelor cat si in gasirea solutiilor optime pentru fiecare proiect in care ne implicam cu multa responsabilitate si profesionalism.

Tigla metalica trebuie sa intruneasca cateva caracteristici esentiale pentru a face fata cerintelor tot mai exigente ale pietei. Iata cateva dintre caracteristicile pe care trebuie sa le regasiti la un acoperis din tigla metalica:
Durata de viata mare si rezistenta la intemperii – Daca montarea acoperisului din tigla metalica este facuta respectandu-se normele de montaj recomandate de catre producator sau daca apelati la echipa noastra de specialisti pentru montarea acoperisului atunci durata de viata a acestor acoperisuri din tabla depaseste 50 – 60 ani. Tigla metalica BILKA de pe un acoperis de tabla montat corect are rezistenta crescuta la ploaie, ninsori, vant, mucegai asigurand astfel o perioada mare de exploatare.
Greutatea redusa fata de tigla ceramica. Alegand pentru acoperisul tau o solutie de acoperire cu tigla metalica poti reduce semnificativ costurile cu structura de rezistenta a casei. Tigla metalica poate fi de pana la aproximativ 10 ori mai usoara decat tigla clasica din ceramica.
Etanseitate. Sistemul de prindere a modulelor de tiglă metalică prin suprapunere si prindere cu suruburi autofiletante asigura etanseitate perfecta si nu permite scurgeri de apa sub invelitoare.
Rezistenta la foc. Grad ridicat de rezistenta la propagarea si raspandirea focului
Estetica. Acoperisul trebuie sa puna in evidenta frumusetea cladirii . Tigla metalica este singura solutie de invelitoare care ofera o gama variata de culori, materiale si forma, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de constructie si sa se integreze cu stilul arhitectural al comunitatii din care face parte. Totodata tigla metalica permite montajul pe suprafete curbate sau foarte abrupte.